Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Originele cadeaus voor jou geselecteerd

Bij Coco Cadeau vind je mooie originele cadeaus om een ander (of jezelf) mee te verrassen. We steken veel tijd en aandacht in de voorselectie van cadeaus. Alleen waardevolle en kwalitatieve producten van de mooiste merken komen door de selectie. Deze plaatsen we vervolgens bij passende thema’s of gelegenheden. Denk aan verjaardagscadeaus, cadeautjes om iemand te bedanken of cadeaus voor een nieuw huis. Maar ook geboorte cadeaus, hart onder de riem cadeautjes en succes cadeautjes zitten erbij. Wil je een goede vriend of vriendin verrassen, dan zit je goed bij onze selectie vriendschap cadeaus. Het assortiment wordt continue uitgebreid.

Een origineel cadeau per post

Online een origineel cadeau versturen is heel makkelijk. Wij pakken namelijk ieder cadeautje persoonlijk en stijlvol voor je in. Zo kan je een cadeautje laten thuisbezorgen om ingepakt en wel te geven, maar je kan het cadeau ook direct aan de ander sturen. Wij steken veel aandacht en tijd in de verpakking, zodat degene die jij wilt verrassen echt in het zonnetje gezet wordt. Om de verrassing compleet te maken, kan je bij ons een cadeau met gratis kaart versturen. Jij kiest een kaart die bij de gelegenheid past (deze vind je in de winkelmand), laat jouw boodschap achter en wij zorgen dat deze op de achterzijde van de kaart geprint wordt. Vind jouw cadeau door bij alle originele cadeaus te kijken, of kijk bij cadeaus voor hem, cadeaus voor haar of baby cadeaus. Wil je een origineel cadeau versturen dat door de brievenbus past, kijk dan bij de brievenbuscadeautjes. Op werkdagen voor 15u besteld = dezelfde dag verstuurd. Meestal is jouw cadeau dan de volgende dag in huis.

Originele cadeau ideeën

Soms kan het lastig zijn om een passend cadeau voor iemand te vinden. Om je te helpen met originele cadeau ideeën, hebben wij handige thema’s opgesteld die dienen als zgn. cadeauzoeker. Per cadeau hebben wij gekeken bij welk thema of bij welke gelegenheid het cadeau past. We kijken naar kwaliteit en originaliteit om te zorgen dat het cadeau echt iets toevoegt. En dat jij iemand blij kan maken met een mooi en origineel cadeau. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.