Betalen, Verzenden & Retourneren

Betalen

Wij verwerken betalingen vanuit elk land. Verzending vindt echter alleen plaats binnen Nederland en België. Indien je een cadeau naar een ander land wilt sturen, neem dan contact met ons op. Betaling gaat d.m.v. iDeal of PayPal.

Verzenden

Op werkdagen geldt: voor 15u besteld = dezelfde dag verzonden. Verzending van pakketten gaat via PostNL. Hiervoor staat een gemiddelde levertijd van 1 a 2 werkdagen. Soms kan het zijn dat de levering iets langer duurt, door problemen bij de vervoerder. Dit zal altijd zichtbaar zijn via de speciale Track & Trace code die je na het plaatsen van een bestelling per e-mail ontvangt.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95 voor een brievenbuspakketje en €4,95 voor een pakket. Voor België geldt een tarief van  €7,95. Verzending is gratis vanaf 75,-.

Wil je er zeker van zijn dat jouw cadeau op tijd aankomt en op de juiste dag geopend wordt? Dan kan je gebruikmaken van de gratis datumsticker. Deze kan je selecteren in de winkelwagen. Jij laat de datum van openen achter en de ontvanger weet wanneer hij of zij het pakket mag openen. Zo kan je dus ruim op tijd bestellen.

Retourneren

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het cadeau retour te sturen. Retourneren van het cadeau gaat altijd via degene die de bestelling geplaatst heeft. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten worden dan gecrediteerd. De kosten voor het retourzenden van het cadeau is voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die je hiervoor gebruikt. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het cadeau met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en indien aanwezig in de originele verpakking aan Coco Cadeau geretourneerd worden. Neem contact met ons op om gebruik te maken van deze regeling. In het contactformulier & in de retourverpakking dient vermeld te worden: naam, achternaam, ordernummer en de retourreden (het laatste niet verplicht, voor ons wel fijn om te weten). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Belangrijke voorwaarden:

  • Retourneren van een product gaat altijd via degene die de bestelling geplaatst heeft
  • De verwerking van je retour duurt maximaal 14 dagen na ontvangst van je retourzending. Het te ontvangen bedrag zal door ons teruggestort worden via dezelfde methode die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.
  • Het cadeau moet ongebruikt en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking teruggestuurd worden.
  • Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. 
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek gestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling
  • De kosten van een retour zijn voor eigen rekening

Ruilen

Heb je het product al of is het toch niet naar wens? Dan kan het cadeau binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden voor iets anders. Dit gaat altijd via degene die de bestelling geplaatst heeft. Laat degene die jou het cadeau gegeven heeft weten dat je het cadeau wilt ruilen, dan kan hij/zij contact opnemen. In het contactformulier en in de retourverpakking dient vermeld te worden: naam, achternaam en ordernummer. Nadat het item geretourneerd ontvangen is, krijgt de degene die het oorspronkelijke item besteld heeft een code. Hiermee kan in de shop voor hetzelfde bedrag een ander cadeau gekozen worden. Let op: het item moet ongebruikt zijn en indien aanwezig in de originele verpakking zitten. Het retoursturen van het cadeau zijn voor rekening van de klant.