Is er een speciale gelegenheid waar je een cadeau voor nodig hebt, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan? Dan is een cadeau versturen per post dé oplossing. Maar hoe zorg je ervoor dat je het juiste cadeau vindt? Bij Coco Cadeau steken we veel tijd in de selectie van cadeaus. Je vindt bij ons de mooiste merken; origineel en met een verhaal. Daarnaast delen we de cadeaus al voor je in per moment en kijken we voor wie het cadeau is. Fijn, want dit maakt jouw zoektocht een stuk makkelijker. Toch hebben we nog wat extra tips voor je!

Populair

Deze cadeaus worden vaak gegeven

Cadeautje via de post: kies het juiste cadeau

Voor welke gelegenheid je ook iets zoekt, je wil de ander écht verrassen. Toch? Of dit nou voor een mooie gelegenheid is zoals een verjaardag of om de ander te laten zien dat je aan hem of haar denkt wanneer hij of zij door een moeilijke tijd gaat. Je wil de ander blij maken. Om te zorgen dat je het juiste cadeautje per post kiest, stel jezelf dan de volgende vragen:

 1. Wat is de gelegenheid? 
  Klinkt logisch, maar toch is het interessant om hier eens verder over na te denken. Gaat iemand door een moeilijke tijd of wil je juist een vriendschap vieren? Bij de eerste kan je denken aan een cadeau waarmee hij of zij kan ontspannen (fijne verzorgingsproducten), of juist een cadeau dat voor afleiding zorgt (bijvoorbeeld een mooi boek). Bij de tweede kan je gaan voor een cadeau dat past bij iets dat jullie samen graag doen. Zoals mooie koffiebekers of koffielepeltjes als je samen graag koffietjes drinkt. Of juist een mooie kaasmessenset als jullie vaak samen borrelen.
 2. Waar houdt de ander van?
  Ondanks dat het geven van een cadeau vaak vooral draait om de boodschap die jij aan de ander wilt overbrengen, is het toch leuk als het cadeau daadwerkelijk meerwaarde heeft voor de ander. En dus niet in de prullenbak beland. Dit weet je zeker als je gaat voor cadeaus waar de ander iets aan heeft. Houdt hij of zij van koken? Ga dan voor een cadeau dat past bij koken & tafelen. Is de ander een echte sporter? Dan zijn er tal van cadeautjes die bij de sportieveling passen. Of is de ander vaak met interieur bezig? Ook dan zijn er tal van leuke verrassingen te bedenken.
 3. Wat vind ik zelf mooi en belangrijk?
  Last but not least: is het superleuk om (rekening houdend met bovenstaande) juist jouw eigen ideeën mee te nemen in de keuze van een cadeau. Waar hou jij van? Wat maakt jou blij? Geef een ander iets waar jij iets aan hebt, wat jou inspireert en wat jou blij maakt. Dat maakt een cadeau extra persoonlijk!

Cadeaus voor ieder moment

Een leuk cadeau per post is persoonlijk!

OK, je hebt een cadeau gevonden, super! Maar dan wil je natuurlijk ook dat het echt een leuk cadeau per post wordt. En daar zorgen wij voor. Wij zorgen dat degene die jij wilt verrassen ook écht verrast wordt. Daarom pakken we altijd ieder cadeautje gratis, maar stijlvol voor je in. Want het uitpakken is al een groot deel van het geluk! Om het extra speciaal te maken, kan je altijd een cadeau en kaart versturen. Ook helemaal gratis. Wij vinden het belangrijk dat jouw verrassing persoonlijk is. Dat de ontvanger direct weet van wie het cadeau komt én leest wat jij hem of haar wilt vertellen. Jouw boodschap achter het cadeau. Want daar draait het tenslotte om, toch? De kaarten zijn uniek en speciaal ontworpen voor Coco Cadeau. Voor iedere gelegenheid kan je een mooie kaart kiezen.

Klein gebaar

Cadeautjes onder de € 20,-

Zo werkt het

Geen tijd om een cadeau te kopen, kan je niet op een verjaardag zijn of wil je iemand sterkte wensen? Wat je ook zoekt, bij ons kan je makkelijk online een cadeau versturen of laten bezorgen om zelf te geven. Dit is hoe het werkt:

Nieuw

Deze mooie cadeaus zijn nu op voorraad

Voor wie is jouw originele cadeau per post?

De liefste personen verdienen de mooiste cadeaus. Voor wie je ook iets zoekt, wij hebben alvast de mooiste cadeautjes voor je geselecteerd!

Dus voor wie je ook iets zoekt: houd rekening met de gelegenheid waarvoor je iets zoekt, de interesses van de persoon die je wilt verrassen en vergeet ook vooral jouw eigen ideeën niet! Kom je er niet uit? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Dit kan door ons een berichtje te sturen.

Blog delen

Topic

Volg ons

Gerelateerde berichten

 • Wil je iemand verrassen maar vind je het lastig om een mooi persoonlijk cadeau te vinden? Dit overzicht gaat jou zeker weten helpen. Ik run Coco Cadeau al een lange tijd en met mijn ...

 • Hoe vaak komt het bij jou voor dat er iemand jarig is en je denkt... wat geef ik hem of haar nu weer? Het is best lastig om met goede cadeau ideeën te blijven ...

 • Een mooi cadeau voor iemand vinden is niet altijd eenvoudig. Helemaal niet als het om belangrijke mensen in ons leven gaat. Of om speciale momenten. Want dan willen we uiteraard graag ons best doen ...