Cadeau versturen

De mooiste cadeaus, altijd stijlvol ingepakt verstuurd. En om het extra speciaal te maken voeg je (gratis) een persoonlijke kaart naar keuze toe. Zo verras je een ander ook direct met een cadeau per post.

Populair

Dit geven anderen vaak cadeau

Cadeaus voor ieder moment

Voor ieder moment hebben we de mooiste cadeaus zorgvuldig geselecteerd. Zo helpen we jou een mooi cadeau te vinden zodat jij de ander blij kunt maken met een originele verrassing.

Nieuw

Deze mooie cadeaus zijn nu op voorraad

Post!

De mooiste verrassingen voor door de brievenbus

Wie wil je verrassen?

De liefste personen verdienen de mooiste cadeaus.
Voor wie je ook iets zoekt, wij hebben alvast de mooiste cadeautjes voor je geselecteerd.

Klein gebaar

Cadeautjes onder de € 20,- om te versturen

Zo werkt het versturen van een cadeau

Geen tijd om een cadeau te kopen, kan je niet op een verjaardag zijn of wil je iemand sterkte wensen? Wat je ook zoekt, bij ons kan je makkelijk online een cadeau versturen of laten bezorgen om zelf te geven. Dit is hoe het werkt:

Online cadeau versturen

Online een cadeau versturen? Verras een ander zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Je vindt bij Coco Cadeau de mooiste cadeaus vol betekenis en passend bij verschillende cadeau momenten. Jij kiest een cadeau, wij pakken deze stijlvol voor je in. Altijd. Omdat een cadeau pas een cadeautje is als het uitgepakt kan worden. Daar begint de verrassing. Om het extra speciaal te maken voeg je gratis een mooie kaart naar keuze toe, waarop je jouw persoonlijke boodschap kunt toevoegen. Zo doen we er samen alles aan om degene die jij wilt verrassen goed in het zonnetje te zetten!

Voor haar

Verrassingen die haar laten stralen

Coco Cadeau, Mijn verhaal, daarom een cadeau versturen via Coco Cadeau

Mijn verhaal

Daarom verstuur je een cadeau via Coco Cadeau

Coco Cadeau is opgericht door mij, Sanneke. Het idee achter het platform is ontstaan vanuit een persoonlijk verhaal. Een goede vriendin ging door een zwaar ziekenhuistraject, niet wetende wat de uitkomst zou zijn. Met een groepje vriendinnen wilden wij haar elke maand een lief cadeautje per post sturen, om te laten zien dat we er voor haar waren. Ook als we er fysiek even niet konden zijn (of zij dat niet aankon). Dit was knap lastig, want we wilden geen chocolade, bos bloemen of een ballon sturen. Juist cadeautjes waar ze iets aan had. Ingepakt met persoonlijke kaart. Omdat we dat niet konden vinden, ben ik Coco Cadeau begonnen. Zo hoop ik anderen deze mogelijkheid wel te kunnen bieden. Dit doe ik door de mooiste cadeaus te selecteren, zorgen dat het uitpakken altijd een feestje is én door de beste service te leveren voor zowel gever als ontvanger van de verrassing. Of dit nou een verjaardagscadeau is of een cadeau om iemand sterkte te wensen: voor ieder moment heb ik passende, waardevolle originele cadeaus voor je geselecteerd.

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snelle levering

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Voor hem

Cadeaus speciaal geselecteerd door mannen

Ontdek wat zich achter de schermen afspeelt:

Een bijzonder en persoonlijk cadeautje versturen

Bij Coco Cadeau is het net zo leuk om een cadeautje te krijgen als een cadeautje te versturen. Alle cadeautjes zijn zorgvuldig geselecteerd: we vinden het belangrijk dat degene die jij een cadeautje verstuurd verrast wordt met iets bijzonders. Je vindt daarom per moment het juiste cadeautje. Kwalitatief en met betekenis. Zo vind je bij cadeaus voor haar de mooiste sieraden van Riverstones. Of als je iets zoekt om iemand sterkte te wensen, hebben we prachtige stitched art van Lemonwise. Wil je iemand bedanken, dan zijn er verschillende kleine cadeautjes te vinden onder de € 20,-. En uiteraard hebben we genoeg cadeaus voor hem! Speciaal daaraan is dat die cadeaus ook echt geselecteerd zijn door mannen. Zo weet je zeker dat het een cadeau is waar hij blij van wordt. Oh en vergeet de mooie selectie vriendschap cadeautjes en verjaardagscadeaus niet. Persoonlijk maak je het cadeau door jouw gekozen kaart toe te voegen. Je laat de boodschap achter die je mee wilt geven en deze wordt op de achterzijde van de kaart geprint. Zo verstuur je een cadeautje snel, origineel en persoonlijk. Als pakket, of via de brievenbus.