Cadeaus voor mannen

De mooiste cadeaus voor mannen, altijd stijlvol ingepakt verstuurd. En om het extra speciaal te maken voeg je (gratis) een persoonlijke kaart naar keuze toe. Zo verras je hem ook direct per post.

Voor hem

Cadeaus speciaal geselecteerd door mannen

Originele cadeaus voor mannen

Opzoek naar originele cadeaus voor mannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hoort mannen vaak zeggen dat ze ‘alles al hebben’ of ze geven aan dat ze niet weten wat ze willen krijgen. Tóch zijn er zat leuke ideeën om een man mee te verrassen. Bij Coco Cadeau vind je mannen cadeaus die speciaal geselecteerd zijn door: mannen. Daarbij hebben we ze flink aan de tand gevoeld, want hoe vind je nou een leuk cadeau voor de man? Dit zijn drie tips die we kregen:

Ga voor een cadeau dat past bij zijn hobby/ interesses

Ga voor een cadeau dat hij praktisch kan gebruiken

Ga voor een cadeau dat jij bij hem vindt passen

De laatste categorie is wellicht wat lastig, maar hiermee bedoelen ze een cadeau waarbij jij over hem hebt nagedacht. Waarbij jij je best hebt gedaan een cadeau af te stemmen op hoe jij naar hem kijkt. Dit kan dus een cadeau zijn dat jij erg leuk vindt, waarvan je denkt dat hij dit ook leuk vindt. Dit maakt het extra persoonlijk!

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Ontdek wat zich achter de schermen afspeelt:

Een leuk cadeau voor mannen: altijd ingepakt verstuurd!

Bij Coco Cadeau vinden we het belangrijk dat het cadeau persoonlijk en verrassend is. Daarom pakken wij ook alle leuke cadeaus voor mannen stijlvol in én kan je gratis een kaart naar keuze toevoegen (deze vind je in de winkelmand). Zo kan je hem ook per post verrassen en maak je jouw verrassing extra speciaal.