Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Gestalten

Uitgeverij Gestalten geeft boeken uit om lezers te inspireren en te prikkelen. Alledaagse maar ook innovatieve onderwerpen worden onder de loep genomen en prachtig weergeven met mooie fotografie. Denk aan architectuur, design en kunst, cultuur, natuur maar ook reizen en eten & drinken. De boeken zijn een feest om te lezen én om door te bladeren.

 

Gestalten boeken

Bij Coco Cadeau vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie Gestalten boeken. De boeken zijn zo gekozen dat er voor iedere gelegenheid wel een boek is om een ander (of jezelf cadeau te geven). Van boeken over reizen tot interieur boeken of boeken over sport en avontuur. Alle boeken van Gestalten zijn niet alleen mooi om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen, het zijn ook perfecte koffietafelboeken voor in je huis!

 

Gestalten boek kopen en versturen

Alle cadeaus die je bij ons besteld worden altijd stijlvol ingepakt verstuurd. Zo is het uitpakken voor jezelf een feestje en kan je een boek makkelijk aan een ander cadeau geven. Zonder dat je na hoeft te denken over inpakken. Wil je iemand per post met een mooi boek verrassen? Dan kan je gratis een persoonlijke kaart naar keuze toevoegen. Deze kaarten vind je in de winkelmand.

Niet gevonden wat je zocht en toch opzoek naar een mooi cadeau? Bekijk dan alle originele cadeaus. Of kijk bij cadeaus voor haar of juist bij cadeaus voor hem.