Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Lastories

Het merk Lastories is een Nederlands sieradenmerk opgericht door Joni. Na gewerkt te hebben in de sieradenbranche is ze haar droom achterna gegaan en heeft ze haar eigen merk opgericht. Ze ontwikkeld de sieraden zelf, met belangrijkste doel sieraden te maken die een verhaal met zich meedragen.

Lastories sieraden

De Lastories sieraden worden ontworpen in Amsterdam en hebben stuk voor stuk een verhaal. Elk sieraad heeft namelijk een edelsteen, die eraan bijdraagt om jou extra liefde, kracht of bijvoorbeeld moed te geven. Door de edelstenen zien de sieraden er niet alleen prachtig uit, maar dragen ze ook een betekenis met zich mee.

Een Lastories ketting is een perfect cadeautje

Omdat de sieraden een betekenis met zich meedragen, zijn het perfecte cadeautjes. Gaat iemand door een moeilijke tijd? Geef dan de edelsteen ketting kracht, met een prachtige witte maansteen. Maanstenen staan voor vrouwelijke kracht, schoonheid en intuïtie. Ook helpt de edelsteen je aandacht te richten op je mooie eigenschappen. Wil je iemand laten zien hoeveel je om hem of haar geeft, dan kan je kiezen voor de ketting liefde, met de edelsteen rozenkwarts. Rozenkwarts helpt je je hart te openen voor het geven en ontvangen van liefde. Aan anderen, maar ook aan jezelf. Een favoriet is de ketting Balans, met de azuurblauwe edelsteen Amazoniet. Amazoniet is rustgevend en staat voor balans en harmonie. Fijn bij stress of drukke periodes. Zijn er recent tegenslagen geweest in het leven van jezelf of van een dierbare? Dan helpt de ketting met de edelsteen labradoriet je in jouw persoonlijke groei en sterkt je om met deze tegenslagen om te gaan.

Altijd als cadeau verstuurd

Welke ketting je ook uitkiest, jouw cadeau wordt altijd persoonlijk ingepakt. Met aandacht en stijlvol, zodat je het sieraad direct naar de ontvanger toe kan sturen. Eventueel met een persoonlijke kaart, om de verrassing compleet te maken. Uiteraard kan je het ook thuis laten bezorgen om het cadeau zelf te geven.