Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Toon jouw waardering met een bedankt cadeautje

Met onze selectie bedankt cadeautjes toon je jouw waardering aan degene die jou heeft geholpen. Daarmee laat je de ander zich even speciaal voelen, precies wat je wilt voor degene die voor jou klaar heeft gestaan toch? Wij hebben alvast de mooiste cadeautjes voor jou geselecteerd. Stuk voor stuk producten van merken met een verhaal, zodat je zeker weet dat je de ander blij maakt met een waardevolle verrassing.

Klein bedankt cadeautje: altijd ingepakt verstuurd

Of je nou opzoek bent naar een luxe cadeau of juist een klein bedankt cadeautje: voor elke wens is er bij ons een cadeautje te vinden. Om de verrassing extra speciaal te maken, wordt ieder cadeau altijd stijlvol door ons ingepakt. Gratis. Want de verrassing begint al bij het uitpakken en we willen dat ook dat moment al speciaal is. Cadeautjes waar je aan kunt denken zijn fijne zepen van bijvoorbeeld Azur Natural Bodycare, of armbandjes van ByNouck of Riverstones. Een absolute bestseller is het boek de Reis van de Wijze Kat. Prachtig vormgegeven en volwijsheden. Vind je in de selectie bedankt cadeautjes niet die ene verrassing die je zoekt? Kijk dan bij alle cadeaus of zoek specifiek bij cadeaus voor haar of cadeaus voor hem. Een bedankt cadeautje nodig voor een collega? Kijk dan eens bij onze cadeaus voor een collega.

Bedankje sturen per post

Wil je de ander direct per post verrassen met een leuk bedankt cadeautje? Dat kan! Bij ons voeg je namelijk altijd GRATIS een mooie persoonlijke kaart naar keuze toe. Deze kaarten vind en selecteer je in de winkelmand. Ook laat je daar jouw boodschap voor de ander achter, deze printen wij vervolgens op de achterzijde. Zo is jouw bedankje altijd betekenisvol en persoonlijk.