Filter op prijs

Een bedankt cadeautje

Iemand bedanken? Een cadeau maakt het extra speciaal. Want als een ander iets voor jou heeft gedaan, wil je hem of haar jouw waardering tonen. Dat kan door een berichtje te sturen, maar leuker is het om de ander een bedankt cadeautje te geven. Daarmee laat je de ander zich even speciaal voelen, en dat is tenslotte waar we het voor doen. En wij hebben de leukste bedankt cadeautjes voor jou geselecteerd!

Bedankje sturen per post

Bij Coco Cadeau kan je een bedankje sturen per post. Wij pakken de bedankt cadeautjes altijd persoonlijk en met aandacht in, waardoor ook het uitpakken van het cadeautje een feestje is. Naar wens kan je een kaart met jouw boodschap toevoegen, zodat de ander direct leest dat het bedankje van jou komt. De kaarten vind je in de winkelwagen, nadat je een cadeautje gekozen hebt.

Origineel bedankt cadeau

Als je de ander op een mooie manier wilt verrassen, ga dan voor een origineel bedankt cadeau. Geen bloemen of chocolade, maar een cadeautje dat jij speciaal voor hem of haar uitkiest. Nog leuker, een cadeautje dat past bij hetgeen de ander voor jou gedaan heeft. Heb je een auto mogen lenen van iemand? Geef dan autoparfum. Heeft iemand je geholpen met verhuizen? Kijk dan eens tussen originele woning cadeautjes. Of stond de ander voor je klaar in moeilijke tijden? Geef hem of haar een fijne zeep van Nature Bar of ga voor een armbandje met betekenis. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd zoeken tussen alle originele cadeaus of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.