Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

De mooiste beterschap cadeaus

Iemand beterschap wensen doe je met een van onze mooie beterschap cadeaus. We steken veel tijd in de voorselectie, zodat jij kan kiezen uit waardevolle cadeautjes waar de ander iets aan heeft. In dit geval verrassingen waardoor een ander zich even iets beter voelt.

Wij helpen jou aan een origineel beterschap cadeau

Een dierbare die zich niet goed voelt, die door een ziekenhuistraject gaat of iets gebroken heeft wil je helpen. Je kan de pijn wellicht niet wegnemen, maar wel verlichten door te laten zien dat je er voor hem of haar bent door een beterschap cadeau per post te sturen. Denk aan fijne verzorgingsproducten om te ontspannen, zoals de foot spa cadeauset van Meraki. Een mooi boek waarmee hij of zij de tijd kan doorbrengen of juist een sieraad met betekenis. Zoals de sieraden van Riverstones en Lastories. In onze collectie met beterschap cadeautjes vind je cadeautjes die wij passend vinden, maar kom je er niet uit, dan kan je altijd een kijkje nemen bij al onze cadeaus.

Jouw beterschap cadeau bezorgen wij!

Omdat wij altijd ieder cadeau gratis stijlvol inpakken en jij altijd gratis een persoonlijke kaart naar keuze aan jouw bestelling kan toevoegen, kan je de ander altijd direct per post verrassen. Niet zomaar een cadeautje door de brievenbus dus, maar mooi ingepakt met jouw persoonlijke boodschap eraan toegevoegd. Zo zorgen we er samen voor dat jij degene die je beterschap wilt wensen ook echt even in het zonnetje kan zetten.