Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Geef een ‘Hart onder de riem’ cadeautje

Als iemand door een vervelende tijd gaat is het belangrijkste dat je kunt doen is de ander laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat is precies wat ‘Een hart onder de riem steken’ betekent: een ander opbeuren, laten zien dat je er voor de ander bent. De fijnste steun is de wetenschap dat een ander voor je klaarstaat. Dat kan door consequent lieve berichtjes te sturen, te bellen of door langs te gaan om een knuffel te geven. Wil je het extra speciaal maken, dan kan je hem of haar een hart onder de riem cadeautje geven of sturen. Daarmee geef je diegene even een fijn gevoel en tover je een glimlach op zijn of haar gezicht. En dat is waar je het voor doet, toch?

Jouw ‘Hart onder de riem’ cadeautje versturen wij!

Coco Cadeau is ontstaan uit de gedachte dat je een dierbare altijd, ondanks drukke agenda’s, moet kunnen laten zien dat je er voor hem of haar bent. Daarom kan je jouw cadeau laten thuisbezorgen om zelf te geven, of je verstuurt het cadeau direct per post naar de ander. Welk cadeau je ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat het een waardevolle verrassing is. We pakken ieder cadeau stijlvol in. Zodat het uitpakken het begin van de verrassing is. Daarnaast kan je altijd gratis een mooie kaart naar keuze toevoegen om jouw boodschap mee te sturen. Zo wordt de verrassing persoonlijk en speciaal.

Sterkte cadeautjes: kies uit de mooiste selectie

Het kan best lastig zijn om een passend cadeautje te kiezen voor iemand die door een moeilijke tijd gaat. Wij steken veel tijd in het selecteren van cadeaus. Alleen betekenisvolle cadeautjes van hoge kwaliteit komen door de selectie. Cadeautjes waar een ander iets aan heeft en echt blij van wordt. Zo ook bij een sterkte wensen cadeau. Iemand die het moeilijk heeft kan je bijvoorbeeld verrassen met fijne verzorgingsproducten, waarmee je hem of haar een moment van ontspanning geeft. Bij overlijden is een sieraad met betekenis een mooi gebaar, of juist een kaarsje om te branden. Kom je er niet uit? Kijk dan bij alle originele cadeaus en vindt daar jouw sterkte cadeau om te sturen.