Filter op prijs

Verstuur een ‘Hart onder de riem cadeautje’

Als iemand door een vervelende tijd gaat is het belangrijkste dat je kunt doen is de ander laten weten dat je aan hem of haar denkt. De fijnste steun is de wetenschap dat een ander voor je klaarstaat. Dat kan door consequent lieve berichtjes te sturen, te bellen of door langs te gaan om een knuffel te geven. Wil je het extra speciaal maken, dan kan je hem of haar een hart onder de riem cadeau geven of sturen. Daarmee geef je diegene even een fijn gevoel en tover je een glimlach op zijn of haar gezicht. En dat is waar je het voor doet, toch?

Jouw ‘Hart onder de riem cadeau’ altijd ingepakt verstuurd

Bij Coco Cadeau pakken we elk cadeau altijd persoonlijk in. Omdat we het belangrijk vinden dat degene die jij wil verrassen, ook echt in het zonnetje gezet wordt. Daarom worden alle cadeaus in stijlvol cadeaupapier verpakt. Of dit nou 1, 2 of meerdere cadeautjes zijn die je voor iemand (of voor jezelf) besteld. Wil je de verrassing extra speciaal maken? Dan kan je een persoonlijke kaart toevoegen.

Cadeautje ‘Hart onder de riem’, waar kies je voor?

Het kan best lastig zijn om een passend cadeautje te kiezen voor iemand die door een moeilijke tijd gaat. Bij Coco Cadeau steken we veel tijd en aandacht in de selectie van cadeaus per thema. Dit doen we door met anderen te praten en door onze eigen ervaring toe te passen. Zo zorgen we dat jij makkelijk kan kiezen uit originele hart onder de riem cadeautjes. Iemand die door een moeilijke tijd gaat kan je steunen door een momentje rust te geven, met een fijn verzorgingsproduct. Ook kan je zorgen voor een fijn en knus thuis, waar hij of zij nu wellicht vaker tijd door brengt. Denk aan een kaarsje of lekkere geurstokjes. Bij overlijden is een medaillon ketting waardevol om te geven, hierin past een klein fotootje of mini tekstje. Kom je er niet uit? Dan kan je altijd tussen alle originele cadeaus kijken.