Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Ho Ho Ho! Originele kerstcadeaus voor jou geselecteerd

Het is weer de tijd van het jaar, kerst! Wij kijken er altijd naar uit. Een periode om even stil te staan en tijd door te brengen met familie en vrienden. Coco Cadeau heeft als doel het hele jaar door jou te helpen een dierbare in het zonnetje te kunnen zetten, maar tijdens de feestdagen is dit net even extra speciaal. Om je te helpen bij jouw keuze, hebben we de mooiste kerstcadeaus voor jou op een rij gezet.

Originele kerstcadeaus voor mannen

Zoek je een kerstcadeau voor een man? Wij hebben originele kerstcadeaus voor mannen verzameld. Cadeaus die voorgeselecteerd zijn met behulp van… mannen! We hebben meerdere mannen gevraagd waar ze blij van worden en op basis daarvan zijn we aan de slag gegaan. Van lekkere skincare, tot kwalitatieve scheerproducten, mooie keukentools of boeken om bij weg te dromen.

Originele kerstcadeaus voor vrouwen

Laat jouw vrouw, zus, moeder of vriendin weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. De kerst is daar het moment voor. Van de vrouwen kerstcadeaus die wij bieden, hebben we de speciaalste cadeaus uitgezocht om haar mee te verrassen. Echt originele kerstcadeaus voor vrouwen waar ze blij van wordt. En waarmee je laat zien hoe bijzonder ze is.

Kerstcadeaus ingepakt verstuurd

Het is nogal wat, al die cadeaus tijdens de feestdagen. Want al deze cadeaus wil je natuurlijk ingepakt aan de ander geven. Het uitpakken van een cadeau maakt immers het moment. Om je daarbij te helpen hebben wij dit al voor je gedaan. Want bij Coco Cadeau pakken we altijd ieder cadeau stijlvol in. En tijdens de Kerst maken we dat extra feestelijk zodat jij de ander echt kunt verrassen en hij of zij zich even speciaal voelt. Heb je niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij alle originele cadeaus.