Filter op prijs

‘Vier de vriendschap’ cadeaus

Degenen die dichtbij je staan en er altijd voor je zijn. Deze vriendschappen wil je koesteren. Maar hoe vaak laat jij de ander weten dat ze belangrijk voor je zijn? Het leven raast door waarin we vaak erg druk zijn. Terwijl het zo waardevol is om echte aandacht voor elkaar te hebben. De ander te laten merken hoe belangrijk hij of zij voor je is. Dat kan natuurlijk met een lief berichtje, maar extra bijzonder is het om de ander te verrassen met een mooi ingepakt vriendschap cadeau. Om jou te helpen iets moois te vinden hebben we veel tijd en aandacht gestoken in het selecteren van originele vriendschap cadeaus. Cadeaus van kwaliteit waar de ander iets aan heeft.

Jouw vriendschap cadeau altijd ingepakt verstuurd

Bij Coco Cadeau worden alle cadeautjes altijd persoonlijk en stijlvol ingepakt voordat ze verstuurd worden. Dit doen we zodat jij de ander echt kan verrassen en indruk kan maken. Wil je de verrassing extra speciaal maken, dan kan je een kaart met persoonlijke boodschap toevoegen. Dit kan in de winkelmand. Zo kan je het cadeau zelf geven zonder dit nog in te hoeven pakken. Maar, zo kan je het cadeau ook direct naar de ander sturen.

Een origineel cadeau vriendschap

Je kan bij cadeautjes die de vriendschap vieren aan allerlei cadeautjes denken. Het gaat namelijk vooral om de boodschap die jij eraan meegeeft. Dit kan bijvoorbeeld door een kaart met jouw tekst toe te voegen. Wat ook kan, is om een cadeautje met betekenis te geven. Zo hebben we hele mooie sieraden, zoals sieraden van Riverstones of Lastories kettingen. Stuk voor stuk dragen die een symbolische betekenis. Het mooiste is om een cadeautje te kiezen die bij de ander past. Houdt hij of zij van koken? Geef een mooi kookboek. Vindt hij of zij het fijn om zich af en toe terug te trekken? Geef dan een fijn verzorgingsproduct Kom je er niet uit? Dan kan je kijken bij alle originele cadeaus of contact met ons opnemen. Wij denken graag me je mee.