Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

‘Vier de vriendschap’ cadeaus

Degenen die dichtbij je staan en er altijd voor je zijn. Deze vriendschappen wil je koesteren. Maar hoe vaak laat jij de ander weten dat ze belangrijk voor je zijn? Het leven raast door waarin we vaak erg druk zijn. Terwijl het zo waardevol is om echte aandacht voor elkaar te hebben. De ander te laten merken hoe belangrijk hij of zij voor je is. Dat kan natuurlijk met een lief berichtje, maar extra bijzonder is het om de ander te verrassen met een mooi ingepakt vriendschapscadeau. Om jou te helpen iets moois te vinden hebben we veel tijd en aandacht gestoken in het selecteren van originele vriendschap cadeaus. Cadeaus van kwaliteit waar de ander iets aan heeft.

Een stijlvol en persoonlijk cadeau voor de vriendschap

Bij Coco Cadeau worden alle cadeautjes altijd stijlvol ingepakt voordat ze verstuurd worden. Dit doen we zodat jij de ander echt kan verrassen en indruk kan maken. Om de verrassing persoonlijk te maken, kan je gratis een mooie kaart naar keuze toevoegen waarop je jouw boodschap meestuurt. De kaart kies je in de winkelmand. Zo stuur je niet alleen een mooi cadeau, je kunt jouw vriend of vriendin ook persoonlijk laten weten waarom jullie vriendschap zoveel voor jou betekent.

Tips voor een origineel cadeau vriendschap

Je kan bij cadeautjes die de vriendschap vieren aan allerlei cadeautjes denken. Van groot tot kleine cadeautjes voor de vriendschap. Maar cadeautjes waar voor jullie een betekenis achter zit, maken het extra speciaal. Zo kan je gaan voor sieraden waar al een betekenis in zit, zoals sieraden van Riverstones of Lastories kettingen. Drinken jullie graag samen koffietjes? Dan kan je denken aan fijne koffiemokken van Archive Studio. Of ga voor een mooie accessoire in huis, als jullie het altijd over je  huis en interieur hebben. Zijn jullie dol op samen reizen? Ga dan voor een mooi koffietafelboek vol inspiratie. Zoek je een ander vriendschapscadeau? Dan kan je ook nog kijken bij alle originele cadeaus, cadeaus voor haar of juist cadeaus voor hem.