Wil je iemand verrassen maar vind je het lastig om een mooi persoonlijk cadeau te vinden? Dit overzicht gaat jou zeker weten helpen. Ik run Coco Cadeau al een lange tijd en met mijn ervaring weet ik inmiddels welke persoonlijke cadeaus een ander blij maken. Daarom heb ik 10 persoonlijke cadeaus op een rij gezet die vaak gegeven worden. En nee, persoonlijke cadeaus hoeven echt niet altijd gepersonaliseerde cadeaus te zijn. In sommige gevallen wil je dat namelijk helemaal niet.

Het verschil tussen Persoonlijke cadeaus of Gepersonaliseerde cadeaus

Een gepersonaliseerd cadeau is een cadeau waarin of waarop je bijvoorbeeld de naam van een ander laat verwerken. Dit kan natuurlijk heel leuk zijn, als er een baby geboren is of juist bij een afscheid van een collega. Een persoonlijk cadeau is een cadeau waar juist een betekenis achter zit. Die betekenis kan in het cadeau zelf zitten, bijvoorbeeld door een bepaalde steen in een sieraad, die van zichzelf ergens voor staat, of juist omdat het type cadeau iets betekent voor de ander of voor jullie samen. De 10 cadeaus die ik voor je verzameld heb, zijn cadeaus met een betekenis.

10x een persoonlijk cadeau:

Talking stick, Wishing stick, Aprilmorning, Geluksbrenger

Wishing Stick

Helpt dromen verwezenlijken

De Wishing Stick is handbeschilderd met een Quetzal, deze vogel staat voor vrijheid. Aan de Wishing Stick hangt een opaalsteentje. De steen geeft inzicht en helpt dromen verwezenlijken. Een mooi cadeau voor iemand die door een moeilijke tijd gaat of aan het begin van een nieuw avontuur staat. € 19,95.

Slow Down journal Monday, Coco Cadeau

Slow Down Journal

Tijd voor jezelf

De prachtige Slow Down Journal geeft praktische handvaten om te ontdekken wat je echt wil in het leven. Zodat je keuzes kan maken op basis van waar je echt blij van wordt, zonder het gevoel te hebben geleefd te worden. De journal is geweldig vormgegeven en echt een cadeau om te gebruiken. € 34,-.

Edelsteen ketting maansteen goud, maansteen ketting

Edelsteen ketting

Vol betekenis

Een edelsteen draagt van nature een betekenis met zich mee. Zo staat maansteen voor (innerlijke) kracht, rozenkwarts voor liefde en agaat voor vertrouwen. Geef je deze ketting cadeau, dan draagt diegene de boodschap bij zich zodra zij de ketting om heeft. € 34,95.

Totem Power, Aprilmorning, symbolisch cadeau vriendschap

Totem Power

Vier de vriendschap

Met deze totem vier je de band met die ene speciale persoon! Of dit nou een goede vriend of vriendin is of lief familielid, met deze Totem Power token laat je zien dat hij of zij speciaal voor jou is. En dat brengt weer een flinke dosis geluk en gevoel van verbinding met zich mee. € 18,95.

Kintsugi kit Healing Heart, Coco Cadeau, Kintsugi cadeau

Kintsugi Kit

Dag moeilijke tijd

Kintsugi is overgewaaid uit Japan. De gedachte achter Kintsugi is dat wat stuk is gemaakt kan worden, en mooier! Ook wordt Kintsugi gebruikt om een moeilijke tijd achter je te laten. De Kintsugi kit is precies daarvoor bedoeld: het keramieken schaaltje wordt gebroken en lijm je opnieuw met prachtig goud. Het nieuwe schaaltje staat voor de nieuwe tijd die komt. € 25,-.

De reis van de wijze kat, james norbury

Reis van de Wijze Kat

Boek vol wijsheden

Dit boek is onze absolute bestseller. Het boek gaat over een kat, die op reis gaat. Tijdens de reis komt hij allerlei andere dieren tegen die hem wijsheden leren over vriendschap, acceptatie en vrede. Met geweldige tekeningen en prachtige quotes. € 20,99.

Ontspanningskussen oog en gezicht, Meraki

Ontspanningskussen

Als het nodig is

De producten van Meraki zijn sowieso een feest. Alles helemaal natuurlijk en met heerlijke geuren. Maar het merk heeft meer, zoals dit fijne ontspanningskussen. Gaat iemand door een moeilijke tijd, is een goede vriendin zwanger of heeft iemand een drukke periode (achter de rug)? Met dit fijne ontspaningskussen geef je hem of haar een moment om even uit te tunen. € 13,95.

Maanfasen slinger, maanfasen

Maanfasen slinger

Vier het leven!

Deze geweldige maanfasen slinger is handgemaakt van verguld messing. Het is niet zomaar een slinger, maar een slinger die de fasen van de maan representeert. En laat dat nou staan voor groeien, bloeien en loslaten. Dit maakt het een prachtig cadeau om het leven te vieren van een jarige, of bijvoorbeeld een geboorte. € 27,50.

https://cococadeau.nl/kettingen/geboortesteen-ketting/

Geboortesteen ketting

Past bij de geboortemaand

Dat een geboortesteen ketting een persoonlijk cadeau is, hoeven we bijna niet uit te leggen. Bij elke maand hoort namelijk een natuurlijke steen, die de mooie eigenschappen van de persoon geboren in die maand versterkt. De ketting van ByNouck is ruw en subtiel, werkelijk een prachtig cadeau! € 34,-.

Stitched Art

Aan de muur

Dol zijn wij op de Stitched Art van het mooie merk Lemonwise. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, allemaal met een met de hand geborduurde mooie boodschap. In de vorm van een tekst of tekening. Om het uniek te houden worden van elk ontwerp maar een paar exemplaren gemaakt. De nummering vind je onderaan de stitched art. Een prachtig en bijzonder cadeau! € 23,95.

Een klein persoonlijk cadeautje is al leuk!

Iemand origineel verrassen met een persoonlijk en betekenisvol cadeau hoeft niet groots te zijn. Een klein persoonlijk cadeautje is al geweldig. Vaak gaat het erom dat de ander ziet dat je jouw best hebt gedaan iets liefs te vinden. Vooral als de ander het niet verwacht, is de verrassing des te groter. Wij doen ons best de mooiste originele persoonlijke cadeaus voor jou te vinden en te selecteren. Maar stond in bovenstaande lijst niet wat je zocht? Bekijk dan vooral al onze cadeaus. Ook kan je kijken bij cadeaus voor hem of juist bij cadeaus voor haar. Ook populair zijn onze verjaardagscadeaus. Ieder cadeau versturen wij altijd stijlvol ingepakt en met gratis persoonlijke kaart naar keuze (deze vind je in de winkelmand). Dat maakt dat je bij ons eigenlijk ieder cadeau persoonlijk maakt!

Topic

Volg ons

Gerelateerde berichten

  • Is er een speciale gelegenheid waar je een cadeau voor nodig hebt, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan? Dan is een cadeau versturen per post dé oplossing. Maar hoe ...

  • Hoe vaak komt het bij jou voor dat er iemand jarig is en je denkt... wat geef ik hem of haar nu weer? Het is best lastig om met goede cadeau ideeën te blijven ...

  • Een mooi cadeau voor iemand vinden is niet altijd eenvoudig. Helemaal niet als het om belangrijke mensen in ons leven gaat. Of om speciale momenten. Want dan willen we uiteraard graag ons best doen ...