Relatiegeschenken

Opzoek naar relatiegeschenken? Wij verzorgen voor jou de mooiste verrassingen of bedankjes. Op maat geselecteerd en met aandacht samengesteld. Zodat je zeker weet dat jouw relaties versteld zullen staan.

Origineel relatiegeschenk

Naast cadeaus voor consumenten regelen we ook de mooiste originele relatiegeschenken. Wij gaan graag samen met jou opzoek naar een geschikte verrassing die past bij de boodschap die jullie willen overbrengen. Van een klein bedankje, cadeaus voor een speciale gelegenheid zoals een event of opening tot aan grotere cadeaupakketten. Voor elke gelegenheid stellen wij graag voor jou een verrassing op maat samen.

De mogelijkheden van een persoonlijk relatiegeschenk

  • Een persoonlijk cadeau passend bij de gelegenheid (niet gebonden aan het assortiment op de website)

  • Een enkel cadeau of een pakket met meerdere cadeaus

  • Een op maat gemaakte cadeauverpakking
  • Een gepersonaliseerde boodschap

  • Een verrassing die jouw relaties versteld doen staan
Origineel relatiegeschenk samenstellen, zo werkt het

Zo gaan wij te werk

Om tot een gepaste oplossing te komen houden we eerst een intake, hierin bespreken we jullie wensen voor een zakelijk cadeau. Qua verrassing, maar ook aantallen, budget en timing. Vervolgens gaat Coco Cadeau met jullie wensen aan de slag om tot een mooi voorstel te komen. Bij een akkoord neemt Coco Cadeau de zorg uit handen en doen wij de rest!

Neem vrijblijvend contact op!

Lijkt het je wat? Schroom dan niet om contact op te nemen. Voor een verdere toelichting of om direct een intake te plannen.

Persoonlijk relatiegeschenk

Wie je ook wilt verrassen, wij vinden het belangrijk dat jouw relatiegeschenk persoonlijk is. Een persoonlijk relatiegeschenk dat jouw boodschap goed overbrengt. Waar het niet alleen gaat om het geschenk zelf, maar ook om de uitstraling en de persoonlijke boodschap die je meegeeft. Wij luisteren daarom goed naar jouw behoefte en gaan op basis daarvan opzoek naar passende cadeaus. Binnen onze bestaande collectie, of daarbuiten. We zorgen voor een passende verpakking, mooie kaart voor jouw boodschap. Eventueel volledig gepersonaliseerd. Van kleine aantallen tot grote bestellingen, alles is mogelijk. We zorgen ervoor dat je een origineel relatiegeschenk hebt waar jouw collega’s of relaties echt blij van worden. Én, waardoor jouw bedrijf stijgt in waardering!