Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Een sieraad cadeau persoonlijk ingepakt verstuurt

Een dierbare een mooi sieraad geven is altijd een goed idee. Een sieraad gaat lang mee en je kan een sieraad uitzoeken die echt bij de ander past. Bij Coco Cadeau hebben we de mooiste sieraden voorgeselecteerd. Vrijwel alle sieraden dragen een betekenis met zich mee, wat het als cadeau extra speciaal maakt. Om jou te helpen de ander in het zonnetje te zetten, pakken we ieder cadeau altijd persoonlijk in. Je kan naar wens nog een kaart met jouw boodschap toevoegen om de verrassing compleet te maken. Verstuur het cadeau direct naar de ander, of laat thuisbezorgen om zelf te geven.

De mooiste sieraden cadeau voor haar

Geef een sieraad cadeau aan je vrouw, of geef juist een sieraad cadeau aan een vriendin, zus, of moeder. Voor wie je ook een passend sieraad zoekt, bij Coco Cadeau vind je de mooiste sieraden om haar cadeau te geven. We steken veel tijd en aandacht in de selectie, zodat de mooiste sieraden als cadeau te bestellen zijn. Denk aan een armbandje als cadeau of juist een ketting als cadeau. Ook hebben we verstelbare ringen en oorbellen waarmee je haar kunt verrassen.

Nederlandse sieradenmerken

De sieraden die je bij Coco Cadeau vindt zijn stuk voor stuk van Nederlandse merken. Merken die letten op design en kwaliteit. De merken vinden het belangrijk dat de sieraden een boodschap met zich meedragen. Zo heeft het merk Riverstones sieraden gegraveerd met prachtige lijntekeningen. Of het merk Lastories, die kettingen met subtiele edelstenen maakt.