Filter op prijs

Brievenbuscadeautjes

Een cadeautje door de brievenbus is een leuke manier om iemand te verrassen. Want hoe leuk is het, als jij een pakketje binnen ziet komen dat je niet verwacht? Spannend! Wat zal het zijn en van wie? Je geeft met een brievenbuscadeautje niet alleen een cadeautje, maar ook dit spannende moment. Het fijne aan een cadeautje door de brievenbus is ook dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het aan te nemen. Handig!

Leuke brievenbuscadeautjes

Er zijn heel veel brievenbuscadeautjes te bedenken. Bij Coco Cadeau steken wij veel tijd in de voorselectie van cadeautjes. We kiezen alleen producten van merken met een verhaal en producten waarmee jij echt indruk kunt maken. Mooie cadeaus waar een ander iets aan heeft. Heb je gezocht op brievenbuscadeautje verjaardag of brievenbuscadeautje man? Bij ons vind je voor iedereen en voor elke gelegenheid een passend cadeautje. Denk bij een cadeautje voor een man aan stoere zepen speciaal gemaakt voor de man, of bij een verjaardagscadeau aan het kookboek ‘Extra lekker’ van Ottolenghi.

Kleine brievenbuscadeautjes

Bij een cadeautje door de brievenbus kan je flink uitpakken, maar vaak zijn kleine brievenbuscadeautjes al voldoende om voor een grote verrassing te zorgen. Van een lief armbandje met betekenis voor een vrouw, fijne zepen of als er iets te vieren valt een mooie flessenopener of flessenstop.

Brievenbuscadeautjes altijd met aandacht ingepakt

Bestel je bij Coco Cadeau jouw brievenbuscadeauje, dan pakken wij het altijd met aandacht voor je in. Zo kan je het zelf geven zonder dat jij het nog moet inpakken. Maar, je kan het ook direct naar de ander sturen. Om de verrassing dan compleet te maken, kan je een kaart met jouw persoonlijke boodschap toevoegen. Deze vind je in de winkelwagen. Kom je er niet uit en wil je toch een ander cadeau bestellen? Kijk dan eens bij alle originele cadeaus.