Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor die geweldige collega die altijd voor je klaarstaat? Ontdek onze uitgebreide collectie van mooie cadeaus die de band met je collega versterken. Of je nu bedankjes voor collega’s zoekt of een persoonlijk afscheidscadeau, wij hebben precies wat je nodig hebt!

Bedankjes voor collega’s

Laat je collega’s weten hoeveel je ze waardeert met onze mooie bedankjes voor collega’s. Van lieve kleinigheidjes tot cadeaus voor zelfinzicht en ontspanning. Of het nu gaat om een jubileum, promotie of gewoon als dank voor dagelijkse ondersteuning, wij hebben de perfecte cadeautjes om jouw collega te laten stralen!

Persoonlijk afscheidscadeau collega

Bij een afscheid wil je meer geven dan zomaar een cadeau; je wil jouw collega laten zien wat hij of zij voor jou of jouw team betekent heeft. Een cadeau waarmee je jullie samenwerking viert. Wij hebben de mooiste cadeaus met zorg samengesteld. Ieder cadeau pakken wij stijlvol in en je voegt gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe. Zo doen we er samen alles aan om jouw collega in het zonnetje te zetten. En, zo geef je jouw collega het perfecte afscheidscadeau. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens verder bij cadeaus voor haar, cadeaus voor hem of vind jouw cadeau bij alle originele cadeaus.