Filter op prijs

Cadeauservice

Alles wordt altijd stijlvol ingepakt verzonden.

Persoonlijke kaart

Voeg gratis een persoonlijke kaart naar keuze toe.

Snel geleverd

Voor 16u besteld (werkdagen) = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Geen verzendkosten op bestellingen boven € 50,-.

Het mooiste cadeautje voor haar

Elke vrouw is bijzonder. Je moeder, je zus, je oma, je vriendin, je vrouw… En bij speciale gelegenheden of juist spontaan, verdient zij het om verrast te worden. Een klein momentje waarop jij laat zien dat je aan haar denkt. Dit kan met een speciaal cadeau voor haar. Daarom hebben wij de mooiste cadeaus voor haar verzameld. Dit doen we niet zomaar: we steken hier veel tijd in. Alleen de mooiste cadeautjes voor haar voegen we toe aan de selectie. Cadeautjes waar ze iets aan heeft, betekenisvol zijn en kwaliteit hebben. Waar je haar echt echt blij mee maakt. Denk aan een sieraad met betekenis, van het merk Riverstones of Lastories. Fijne verzorgingsproducten van Azure Natural Bodycare, Meraki of Nature Bar. Of denk aan een mooi (koffietafel-)boek. Ook een tip: de unieke stitched art van Lemonwise.

Stijlvol & persoonlijk: dát maakt een leuk cadeau voor haar

Bij Coco Cadeau vind je niet alleen mooie cadeaus, wij vinden het belangrijk dat het cadeau waar je haar mee wilt verrassen ook echt een een verrassing is. Het gaat tenslotte om meer dan het cadeau alleen. Je wilt haar laten zien dat je aan haar denkt, haar jouw aandacht geven. Voor welke gelegenheid dan ook. Daarom pakken wij altijd ieder cadeau stijlvol voor je in, want ook het uitpakken hoort een feestje te zijn. En, kan jij gratis een persoonlijke kaart naar keuze toevoegen. Deze vind je in de winkelmand, waar je ook jouw boodschap voor haar kunt achterlaten. Zo wordt het een persoonlijk en origineel cadeau voor haar.

Cadeau voor haar versturen

Wil je haar verrassen maar kan je het cadeau niet fysiek geven? Geen probleem! Een cadeau voor haar versturen kan ook direct per post naar de ander. En omdat wij het cadeau altijd inpakken en jij een persoonlijke kaart kunt toevoegen, weet zij direct dat de verrassing van jou komt. Snel iets nodig? Meestal is jouw cadeau voor haar morgen in huis. Want voor 16u besteld is dezelfde dag verzonden. Het kan zijn dat op drukke dagen de post er iets langer over doet, hou daarom altijd goed de track & trace code in de gaten die je toegestuurd krijgt.

Dus zoek je iets om zelf te geven of om direct per post te versturen: dan ben je bij ons aan het goede adres. In deze selectie cadeaus voor haar niets gevonden? Kijk dan bij al onze originele cadeaus. En zoek je iets voor mannen? Wij hebben een unieke selectie cadeaus voor hem, samengesteld door mannen, voor mannen.