Zakelijke cadeaus

Verras collega’s of relaties met een origineel zakelijk cadeau

Heb jij een bedrijf of werk je bij een bedrijf en zoek je een origineel zakelijk cadeau om jouw medewerkers mee te verrassen? Dat kan in samenwerking met Coco Cadeau. Naast cadeaus voor particulieren regelen we ook de mooiste zakelijke cadeaus. Coco Cadeau gaat samen met jou opzoek naar een geschikte verrassing die past bij de boodschap die jullie willen overbrengen.

Heeft het bedrijf een moeilijke tijd doorstaan? Wil je iedereen waardering tonen voor het werk dat ze doen? Of is er een speciale gelegenheid waar iedereen deel van uitmaakt? Voor elke gelegenheid kunnen we samen een origineel zakelijk cadeau bedenken.

De mogelijkheden

  • Een cadeau passend bij de gelegenheid (niet gebonden aan het assortiment op de website)

  • Een samengesteld pakket met meerdere items of een enkel item

  • Een cadeauverpakking van Coco Cadeau of naar eigen wens

  • Een gepersonaliseerde boodschap

  • Een verrassing die met aandacht & liefde is samengesteld!

Zakelijke cadeaus

De stappen

Om tot een gepaste oplossing te komen houden we eerst een intake, hierin bespreken we jullie wensen voor een zakelijk cadeau. Qua verrassing, maar ook aantallen, budget en timing. Vervolgens gaat Coco Cadeau met jullie wensen aan de slag om tot een mooi voorstel te komen. Bij een akkoord neemt Coco Cadeau de zorg uit handen en doen wij de rest!

Neem contact op

Lijkt het je wat? Schroom dan niet om contact op te nemen. Om met een kop koffie kennis te maken of om direct een intake te plannen. Wie weet tot snel!

Reviews

Originele zakelijke cadeaus

Ben jij ook wel klaar met cadeaubonnen of chocolade door de brievenbus? Coco Cadeau verzorgt zakelijke cadeaus die origineel en persoonlijk zijn. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we opzoek naar passende producten, die aansluiten bij het bedrijf en de boodschap die je wil overbrengen. Alleen cadeaus die een ander echt verrassen komen door de selectie en stellen we aan je voor. Zodat jij altijd een origineel zakelijk cadeau hebt waar collega’s of relaties echt blij van worden. Én waardoor jouw bedrijf stijgt in waardering.